Κύπρος: Όλα έτοιμα για τη χρήση VAR!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η εισαγωγή του VAR και στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Οι προετοιμασίες κορυφώνονται και οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος θεωρούν πως όλα θα είναι έτοιμα την 14η αγωνιστική.

Κύπρος: Όλα έτοιμα για τη χρήση VAR!

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η εισαγωγή του VAR και στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Ουσιαστικά τα πάντα έχουν μπει στην τελική ευθεία ενώ θυμίζουμε πως έχουν γίνει και δοκιμές το προηγούμενο διάστημα σε κάποιες αναμετρήσεις.

Η νέα ενημέρωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για το VAR αναφέρει:

«Η εισαγωγή του VAR στο Πρωτάθλημα Cyta πλησιάζει. Οι προετοιμασίες κορυφώνονται και μπαίνουν στην τελική ευθεία, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα μέχρι τη 14η αγωνιστική, οπόταν και θα χρησιμοποιηθεί το VAR στην Κύπρο.

Ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας για το VAR είναι η ενημέρωση των ποδοσφαιριστών, των προπονητών αλλά και των υπόλοιπων μελών των ποδοσφαιρικών ομάδων για τον τρόπο εφαρμογής του αλλά και για το πότε χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Στο πλαίσιο αυτό, εκπαιδευτές του VAR θα επισκεφτούν τις επόμενες ημέρες όλες τις ομάδες Α’ Κατηγορίας προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη τους για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.

Η τελική πρακτική εξάσκηση για το VAR θα γίνει σε αγώνες της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta».