«Η Σπόρτινγκ θέλει να προλάβει τον Ολυμπιακό για τον Ματέους Ρέις»

Η Σπόρτινγκ είναι έτοιμη να κάνει άμεσα επίσημη πρόταση στη Ρίο Άβε για τον Ματέους Ρέις προκειμένου να προλάβει τον Ολυμπιακό που θέλει τον παίκτη.

«Η Σπόρτινγκ θέλει να προλάβει τον Ολυμπιακό για τον Ματέους Ρέις»

Ο "φάκελος" του Ματέους Ρέις δεν μπήκε ποτέ στο αρχείο των υποθέσεων για τον Ολυμπιακό. Είναι μία υπόθεση που παραμένει ανοιχτή για τους Πειραιώτες και δεν γίνεται τυχαία κουβέντα ότι το θέμα θα "ζεσταθεί" για τα καλά τον Ιανουάριο. Η μεγάλη οψιόν αγορά και οι χαμηλές πτήσεις του Βινάγκρε, αλλά και η ηλικία του Χολέμπας έχουν ως αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να μελετούν και πάλι αυτή την υπόθεση.

Την περασμένη μεταγραφική περίοδο οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη με τη Ρίο Άβε που προτίμησε να κρατήσει τον παίκτη και να τον βάλει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της. Τώρα στο… κόλπο έχει μπει πολύ δυνατά η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πριν λίγη ώρα η Abola φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση του Ματέους Ρέις και το σοβαρό ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ. Σύμφωνα με όσα έγραψε η πορτογαλική ιστοσελίδα τα "λιοντάρια" είναι έτοιμα να καταθέσουν πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. «Γνωρίζουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που προσπάθησε να πάρει τον παίκτη το καλοκαίρι και θέλουν να προλάβουν», αναφέρει η Abola.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρει ότι σύμμαχος της Σπόρτινγκ για να κλείσει τον Γενάρη αυτή η ιστορία είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο 25χρονος μπακ φέρεται να έχει πει στην ομάδα της Λισαβόνας ότι θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η Σπόρτινγκ θα προσφέρει στη Ρίο Άβε το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να πάρει τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.