Μαρτίνς: «Κοιτάμε το Champions League - Πονοκέφαλος ο Βρουσάι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε για το ματς με την Μαρσέιγ ότι ο Ολυμπιακός σκοπεύει στη νίκη για να έχει πιθανότητες να συνεχίσει στο Champions League

Μαρτίνς: «Κοιτάμε το Champions League - Πονοκέφαλος ο Βρουσάι»

Ο Πεδρο Μαρτίνς είπε το αυτονόητο στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μαρσέιγ. Ότι η ομάδα του πήγε στη Γαλλία για τη νίκη, ανεξαρτήτως τι θα γίνει στο Πόρτο- Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να έχει πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκριση στο Chanpions League

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε από τους Γάλλους αν υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί ο Βαλμπουενά που είναι με την αποστολή, αλλά απάντησε φυσικά ότι ο Ματιέ δεν θα παίξει. Απλά είναι στην Γαλλία για να υποστηρίξει την ομάδα και την προσπάθειά της.


Για τον στόχο του Ολυμπιακού: «Θέλουμε να κρατήσουμε τις ελπίδες μας για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση που βρισκόμαστε. Ακόμη κι αν εξαρτόμαστε από το αποτέλεσμα στον αγώνα της Πόρτο με την Μάντσεστερ Σίτι, εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Πάντα η φιλοσοφία μας είναι να διεκδικούμε τη νίκη κι αυτό ήρθαμε να κάνουμε κι εδώ. Όποιος παίζει για να μη χάσει είναι πιο κοντά στο να χάσει, άρα στόχος μας είναι η νίκη και γι΄αυτήν θα παίξουμε».

Για το γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν έχει σκοράρει: «Τα παιχνίδια ανάμεσα στις τρεις ομάδες του ομίλου, εμάς, την Μαρσέιγ και την Πόρτο είναι ισορροπημένα. Λεπτομέρειες έκριναν αυτά τα ματς. Εμείς με την Πόρτο χάσαμε από ένα ατομικό λάθος κι επειδή δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Το ματς της Μαρσέιγ με την Πόρτο θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη εάν είχε μπει ένα πέναλτι. Κι εμείς νικήσαμε την Μαρσέιγ στις λεπτομέρειες. Η Μαρσέιγ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Πηγαίνει πολύ καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα και φυσικά αξίζει το σεβασμό μας».

Για τον Βρουσάι: «Ο Βρουσάι έχει εξαιρετική εξέλιξη και είναι καλός πονοκέφαλος για προπονητή. Τον γνωρίζουμε από περυσι, πήγε στην Ολλανδία και επέστρεψε παρουσιάζοντας σημαντική βελτίωση. Είμαι ανοιχτός στους παίκτες που πηγαίνουν καλά και ο Μάριος είναι μια πιθανότητα και μια επιλογή για το αυριανό παιχνίδι».

Για τις επιστροφές Ελ Αραμπί και Χολέμπας: «Είναι σίγουρα πολύ θετικές. Μας δίνουν εξτρά λύσεις. Ο Ελ Αραμπί είναι ο εκτελεστής μας, εξαιρετικός παίκτης, δε χωράει αμφιβολία για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του. Κι ο Χολέμπας αποτελεί σημαντική επιστροφή γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια αναγκαστήκαμε μα μεταφέρουμε τον Ραφίνια στη θέση του».