Μασούρας: Η σημασία του περιβραχιόνιου και ο ρόλος στον Ολυμπιακό

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη ο Γιώργος Μασούρας αγωνίστηκε για ένα μικρό διάστημα ως αρχηγός της ομάδας του Πειραιά και αυτό μόνο τυχαία δεν έγινε.

Μασούρας: Η σημασία του περιβραχιόνιου και ο ρόλος στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μασούρας ετοιμάζεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ". Οι μετρήσεις του 26χρονου εξτρέμ δεν επέτρεπαν στον Πέδρο Μαρτίνς να τον βάλει βασικό και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κι έτσι έμεινε στον πάγκο.

Εκτός απροόπτου ο Μασούρας θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Ολιμπίκ, διότι είναι ένας απαραίτητος ποδοσφαιριστής για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Τον Μασούρα τον απέκτησε ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο του 2019 από τον Πανιώνιο και σε αυτό το διάστημα απέδειξε ότι είναι ένα παιδί που μπορεί να σταθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Έχει συμφωνήσει να κάνει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά και για να γίνει αυτό έχουν το ρόλο τους πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική του εικόνα, αλλά και η συμπεριφορά του έξω από τις τέσσερις γραμμές. Στο παιχνίδι με τον Άρη μία κίνηση που πέρασε απαρατήρητη από πολύ κόσμο ίσως να έχει τη σημασία της.

Όταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έγινε αλλαγή πέρασε το περιβραχιόνιο στο αριστερό μπράτσο του Γιώργου Μασούρα. Για ένα μικρό διάστημα αγωνίστηκε ως αρχηγός του Ολυμπιακού και δεν είναι μικρό πράγμα. Την ίδια ώρα στο γήπεδο βρισκόταν και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θα μπορούσε να πάρει εκείνος το περιβραχιόνιο. Ο Μασούρας είναι παιδί που έχει κερδίσει τον σεβασμό των συμπαικτών του, ενώ και στα αποδυτήρια έχει σημαντικό ρόλο. Δεν πήρε τυχαία το περιβραχιόνιο έστω και για λίγα λεπτά.