Απάντηση γιατρού Μαραντόνα: Ο καβγάς, η απομόνωση του Ντιέγκο και η σχέση μαζί του

Ο γιατρός του Μαραντόνα παραδέχτηκε πως είχε καυγά μαζί του, μίλησε για τις στιγμές απομόνωσης του Ντιέγκο, αλλά και για τη στενή σχέση που είχε μαζί του.

Απάντηση γιατρού Μαραντόνα: Ο καβγάς, η απομόνωση του Ντιέγκο και η σχέση μαζί του

Ο Λεοπόλδο Λούκε βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες, καθώς ήταν ο γιατρός που πρόσεχε τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Αρκετοί είναι αυτή που τον κατηγορούν για το κατά πόσο έκανε σωστή δουλειά την ημέρα που τον χειρούργησε.

Ο γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, έχοντας δυσαρεστηθεί από τα όσα ακούγονται για εκείνον, προχώρησε σε δηλώσεις, μιλώντας για τη σχέση που είχε μαζί του. Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως είχε νωρίτερα τσακωμό μαζί του: «Ο Ντιέγκο με πέταξε έξω από το σπίτι του πολλές φορές και μετά με καλούσε. Η σχέση μου μαζί του ήταν πατέρα - γιου. Αν δεν ήμουν εγώ, ο Ντιέγκο δεν θα έκανε το παραμικρό για την υγεία του.

Ας λένε τις ηλιθιότητες που λένε, πιο πολύ κακό κάνουν στον Ντιέγκο. Εκείνη τη μέρα λοιπόν, του καυγά, πήγα ως συνήθως να τον δω και έγινε ό,τι έγινε. Όταν αρρώστησε, τους πέταξε όλους έξω από το σπίτι και είπε: «Δεν θέλω να είναι εδώ κανείς». Ποιος θα μπορούσε μόνο να είναι εκεί; Εγώ.

Πήγα και μου είπε: «Λούκε, άσε με μόνο». Δεν ήθελε ούτε τις κόρες του να δει. Εκείνη τη μέρα με έβγαλε έξω κι εμένα. Εγώ επέμεθνα γιατί ήξερα ότι χρειάζεται βοήθεια. Ο Ντιέγκο σιχαινόταν τους γιατρούς, σιχαινόταν τους ψυχολόγους. Με εμένα ήταν διαφορετικά γιατί εγώ ήμουν γνήσιος. Είχε πολλά προβλήματα προτού με γνωρίσει".

Όταν ο Λούκε κλήθηκε να μιλήσει για την έρευνα που γίνεται σε βάρος του, απάντησε: "Ήρθε η αστυνομία με τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Με τη σύζυγό του και την οικογένειά μου ανοίξαμε τις πόρτες και τους δώσαμε ό,τι πλήροφορίες ήθελαν. Ανοίξαμε τα κινητά μας τηλέφωνα, όλα. Πήραν ό,τι ζήτησαν. Είναι δουλειά τους, ακολουθούν νόμιμες διαδικασίες τις οποίες δεν θα κριτικάρω. Ξέρω τι έκανα, ξέρω πώς το έκανα. Τι έκανα με τον Ντιέγκο και για τον Ντιέγκο μέχρι την τελευταία στιγμή. Είμαι απολύτως σίγουρος πως έκανα το καλύτερο για τον Ντιέγκο, το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει".

Πρόσθεσε: "Δεν έγινε ιατρικό λάθος από κανέναν. Ο Ντιέγκο υπέστη καρδιακή προσβολή. Ένας ασθενής με τα χαρακτηριστικά του, αυτός είναι ο πιο συνήθης λόγος για να πεθάνει. Κάθε προσπάθεια έγινε για να μειωθεί αυτή η πιθανότητα. Η κλινική έκανε ό,τι καλύτερο γινόταν. Τον κράτησα στην κλινική όσο περισσότερο μπορούσα. Και αυτό που πετύχαμε μαζί ήταν να πείσουμε τον Ντιέγκο να του βάλουμε δίπλα του ανθρώπους. Ο Ντιέγκο ήθελε κακή ζωή. Προσπάθησα να είμαι δίπλα του. Του έλειπαν πολύ οι γονείς του".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας