Μαρσέιγ: Τους «ταρακούνησαν» οι οπαδοί

Τι είπε ο Αντρέ Βίλας Μπόας για το stop από οπαδούς της Μαρσέιγ στο πούλμαν της ομάδας πριν από τον αγώνα με τη Ναντ. 

Μαρσέιγ: Τους «ταρακούνησαν» οι οπαδοί

Πριν από τον αγώνα της Μαρσέιγ με τη Ναντ οπαδοί της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League σταμάτησαν το πούλμαν της ομάδας που κατευθυνόταν προς το γήπεδο και ζήτησαν σε πολύ έντονο ύφος από τον Βίλας Μπόας και τους παίκτες του να αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού, μεταφέροντας τα μεγάλα παράπονα που έχει ο κόσμος της γαλλικής ομάδας για την κακή πορεία της στην Ευρώπη.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ και ο γκολκίπερ Στιβ Μανταντά αναγκάστηκαν να βγουν από το πούλμαν για να ηρεμήσουν τους οπαδούς που φορούσαν κουκούλες και να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η αποστολή πήγε λίγο αργότερα κανονικά στο «Βελοντρόμ» και έδειξε ότι είχε διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, καταφέρνοντας να «καθαρίσει» νωρίς το ματς. Τελικά με 3-1. Με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να παραδέχεται μετά τον αγώνα ότι ήταν σημαντική η επιρροή των οπαδών, αλλά και ότι η νίκη εξασφαλίζει ηρεμία ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Μερικές φορές απολαμβάνω τις εκδηλώσεις των οπαδών μας, κάποιες άλλες όχι. Αναγκαστήκαμε να βγούμε από το πούλμαν για να τους ηρεμήσουμε. Μας είπαν ότι θέλουν μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας. Σίγουρα πήραμε το μήνυμα, αν και να σας πω την αλήθεια περισσότερο με ανησύχησε ότι αργήσαμε λίγο να πάμε στο γήπεδο. Ο κόσμος μας δεν θα πρέπει να επηρεάζεται από την κριτική των media. Να έχει υπομονή. Δεν έχουμε πάει καλά στο Champions League, αλλά είμαστε καλά στο πρωτάθλημα. Ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι από τη νίκη μας, τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε. Θα είμαστε ήρεμοι για να προετοιμαστούμε σωστά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.