Τσόρι για Μαραντόνα: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν» (vid)

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μίλησε για τον Ντιέγκο Μαραντόνα και για το πόσο σημαντικά ήταν τα γκολ του κατά της Αγγλίας.  

Τσόρι για Μαραντόνα: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν» (vid)

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Οι εκδηλώσεις λατρείας για τον σπουδαίο Αργεντινό δεν σταματούν. Ειδικά στην πατρίδα του, την Αργεντινή δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ της απώλειας του Μαραντόνα.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε στη Nova για τον Ντιέγκο Μαραντόνα επισημαίνοντας ότι ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος ακόμα και στον τρόπο που φερόταν.

«Είναι σκληρό χτύπημα για εμάς να χάσουμε τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος ακόμα και στον τρόπο που φερόταν. Εγώ είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω», είπε αρχικά ο Τσόρι.

Συνεχίζοντας επισήμανε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλος σαν τον Μαραντόνα: «Δεν θα υπάρξει στο μέλλον κάποιος σαν εκείνον. Κάθε φορά που τον έβλεπα στο γήπεδο δεν μπορούσα να κοιτάξω κάτι άλλο. Εκείνο το ματς με την Αγγλία και εκείνα τα γκολ ήταν κάτι ιδιαίτερο για όλο τον λαό».

Αναφέρθηκε στη λατρεία που έχουν στη Νάπολι για τον Μαραντόνα λέγοντας: «Είναι λογικό και στη Νάπολι να μιλούν έτσι για τον Μαραντόνα. Είναι λογικό να ταυτίζεται ο λαός με τον Μαραντόνα γιατί ήρθε από τα χαμηλά. Πάντα στήριζε τον συμπαίκτη του, τον διπλανό του. Έκανε τα πάντα για την ομάδα του και γι' αυτό όλοι τον αγαπούσαν».