Μουρίνιο: "Ο Μαραντόνα μού τηλεφωνούσε μόνο μετά από ήττες - Θα μου λείψει" (vid)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ντιέγκο Μαραβντόνα, μόνο μετά από ήττες του Πορτογάλου.

Μουρίνιο: "Ο Μαραντόνα μού τηλεφωνούσε μόνο μετά από ήττες - Θα μου λείψει" (vid)

Στο περιθώριο του αγώνα της Τότεναμ με την Λουντογκόρετς για τη φάση των ομίλων του Europa League, ανέφερε:

"Υπάρχει ο Μαραντόνα και υπάρχει ο Ντιέγκο. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τον Μαραντόνα επειδή ο κόσμος ξέρει και ουδείς θα ξεχάσει. Ο Ντιέγκο είναι διαφορετικός, οι άνθρωποι που είναι μεγάλοι φίλοι του, οι άνθρωποι που μοιράζονται τα αποδυτήρια μαζί του, οι συνάδελφοι, αυτοί οι άνθρωποι είναι προνομιούχοι.

Μπορώ να πω ότι ήταν καλός μου φίλος, αλλά οι επαφές μου μαζί του ήταν μέσω τηλεφώνου και είχαμε φυσικά μερικές συναντήσεις. Είχε μία μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη καρδιά.

Αυτός είναι ο τύπος που μου λείπει, επειδή το ποδόσφαιρό του θα το βρίσκουμε κάθε φορά που θα μας λείπει, εάν πατήσουμε το Google να το ψάξουμε, θα το βρούμε. Δεν θα βρούμε όμως τον Ντιέγκο.

Πέρασα την ημέρα σήμερα λέγοντας ιστορίες στους παίκτες μου για αυτόν και τον χρόνο που περάσαμε μαζί και αυτός είναι ο άνθρωπος που μου λείπει. Ειδικότερα, θα μου λείψει το τηλεφώνημα που πάντα λάμβανα μετά από ήττες και ποτέ μετά από νίκες.

Ήξερε πως μετά από νίκες δεν χρειάζομαι τηλεφωνήματα, ήξερε πως στις δύσκολες στιγμές ήταν πάντα εκεί και έλεγε πάντα μετά από ήττες: "Μου, μην ξεχνάς πως είσαι ο καλύτερος". Είχε πάντα αυτή την προσέγγιση. Θα μου λείψει ο Ντιέγκο".