Μαραντόνα: Πέρασε στην αιωνιότητα - Ετάφη δίπλα στους γονείς του (pics - vid)

Μέσα σε κλίμα θλίψης και έντονης συγκινησιακής φόρτισης, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος από τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/11) αναπαύεται δίπλα στους γονείς του - Σκηνές παροξυσμού του κόσμου στη διαδρομή προς το νεκροταφείο.Η κηδεία του...

Μαραντόνα: Πέρασε στην αιωνιότητα - Ετάφη δίπλα στους γονείς του (pics - vid)

Ο Αργεντινός οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία και ετάφη δίπλα στους γονείς του στην Μπέλα Βίστα.

Παροξυσμός κατά την αυτοκινητοπομπή ως την Μπέλα Βίστα, ενώ δεν έλειψαν τα... ευτράπελα. Ο οδηγός της νεκροφόρας μπέρδεψε την έξοδο στη περιφερειακή οδό με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να φτάσει στο νεκροταφείο η σορός του Μαραντόνα!

Παράλληλα, λίγο έλειψε να χτυπήσει και να παρασύρει με τη νεκροφόρα έναν άνδρα, ο οποίος έσπασε τον κλοιό και έφτασε μια ανάσα από το αυτοκίνητο.

Η οικογένεια του Ντιέγκο είχε αποφασίσει να γίνει η ταφή στις 21:00 (ώρα Ελλάδας), αλλά ήταν αδύνατο, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δημιούργησαν χάος στους δρόμους. Μάλιστα, τα ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για κακή οργάνωση, αναφέρουν ότι δημιουργήθηκε ανθρώπινη ουρά τριών χιλιομέτρων, την οποία αποτελούσαν σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Ο Ντιέγκο οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο της Μπέλα Βίστα, εν μέσω συνθημάτων και πέρασε στην αιωνιότητα...