Μαραντόνα: Αγκαλιασμένοι θρηνούν οπαδοί της Μπόκα και της Ρίβερ (vid)

Για τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα  θρηνούν από κοινού οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς. Ο πόνος ένωσε τους άλλοτε «άσπονδους εχθρούς».

Μαραντόνα: Αγκαλιασμένοι θρηνούν οπαδοί της Μπόκα και της Ρίβερ (vid)

Πρωτόγνωρες εικόνες έρχονται από το Μπουένος Άιρες, όπου από το πρωί της Πέμπτης (26/11) εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου «έφυγε» χθες (25/11) σε ηλικία 60 ετών, σκορπίζοντας παγκόσμια θλίψη.

Στην πρωτεύουσα της Αργεντινής βρίσκονται οπαδοί και τόσο της Μπόκα Τζούνιορς όσο και της «άσπονδης» αντιπάλου της Ρίβερ Πλέιτ, θρηνώντας από κοινού τον χαμό του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Μάλιστα, το πένθος είναι τόσο βαθύ για τον απλό λαό της Αργεντινής που οι οπαδοί των δύο «αιωνίων» της χώρας για σήμερα έχουν αφήσει στην άκρη της διαφορές τους και θρηνούν τον θρύλο του ποδοσφαίρου αγκαλιασμένοι.

Αυτή και μόνο η απίστευτη αλλά και δυνατή εικόνα μαρτυρά το μέγεθος του Ντιέγκο Μαραντόνα, του θρύλου, του μύθου, του ανθρώπου... Δεν χωράει αμφιβολία ότι το κενό τους στις καρδιές των Αργεντινών, ανεξαρτήτως οπαδικών αισθημάτων, δεν αναπληρώνεται.