Μαραντόνα: Ένα δάκρυ όλη η Αργεντινή - Οπαδοί της Ρίβερ στο Μπομπονέρα (pics)

Βαρύ το πένθος στην Αργεντινή για το χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα - Ακόμα και οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ βρέθηκαν στο Μπομπονέρα της Μπόκα Τζούνιορς!

Μαραντόνα: Ένα δάκρυ όλη η Αργεντινή - Οπαδοί της Ρίβερ στο Μπομπονέρα (pics)

Στην Αργεντινή οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες και ο πρόεδρος της χώρας Αλμπέρτο Φερνάντες που ήταν προσωπικός φίλος με τον Μαραντόνα, κήρυξε τρεις μέρες εθνικού πένθους προς τιμήν του θεού της μπάλας, Ντιέγκο.

Χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους, με προορισμό το Μπομπονέρα, την έδρα της Μπόκα, που αγάπησε όσο καμία άλλη ομάδα. Οπαδοί όλων των ομάδων, ακόμα και της Ρίβερ Πλέιτ, με διακριτικά, πήγαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Για τον άνθρωπο που ώθησε εκατομμύρια κόσμου να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Επίσης οι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας έχουν ανακοινώσει ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους, το οποίο θα προσαρμοστεί αποκλειστικά και μόνο στις μαγικές στιγμές που χάρισε ο Μαραντόνα.

Πλέον, αυτό που απομένει να ανακοινωθεί είναι η ημερομηνία της κηδείας του και το σχέδιο της αστυνομίας, καθώς παρά το «lockdown», οι θαυμαστές του Μαραντόνα έχουν ανακοινώσει ότι θα τον αποχαιρετήσουν από κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο «αποχαιρετισμός» του Πελέ στον Μαραντόνα...

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πέθανε την ίδια μέρα με τον φίλο του Φιντέλ Κάστρο (vid)

Μαραντόνα: Tώρα κλαις, γιατί κλαις...

Μαραντόνα: Δείτε τα καλύτερα του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (vid)