Ολυμπιακός: Θετικό και το νέο τεστ του Χασάν

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα της Αιγύπτου ο Αχμέντ Χασάν δεν έχει αναρρώσει από τον Covid-19, αφού και το νέο τεστ που έκανε βγήκε θετικό.

Ολυμπιακός: Θετικό και το νέο τεστ του Χασάν

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου ο Αχμέντ Χασάν αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου κόντρα στο Τόγκο και την επόμενη ημέρα ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Από τότε ο επιθετικός των Πειραιωτών βρίσκεται στο Κάιρο και δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν να υπάρξει αρνητικό τεστ και ο 27χρονος επιθετικός να πάρει το αεροπλάνο για να γυρίσει στη χώρα μας και να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Πριν λίγο υπήρξε πληροφορία που μετέδωσαν Μέσα της Αιγύπτου ότι ο Αχμέντ Χασάν έκανε σήμερα (25/11) νέο τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε θετικό. Η πληροφορία έχει διαρρεύσει από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου και σύμφωνα με αυτήν ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν έχει αναρρώσει από τον Covid-19.

Ο ίδιος ο Χασάν το μεσημέρι ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media από το σπίτι του στο Κάιρο. Το πρόβλημα με τον Αιγύπτιο επιθετικό παραμένει σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα της Αιγύπτου. Από τη στιγμή που και το νέο τεστ του 27χρονου φορ είναι θετικό τότε σίγουρα έχει τεθεί νοκ άουτ και για το ματς με τον Άρη και με θαύμα θα προλάβει τη Μασσαλία. Ήδη ο Χασάν είναι μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων, αφού παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι του στο Κάιρο.