Κλάτενμπεργκ: «Γιατί με κατηγορεί ο Μουρίνιο»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο και για το λόγο που οι οπαδοί της Γουίγκαν τον μισούν.

Κλάτενμπεργκ: «Γιατί με κατηγορεί ο Μουρίνιο»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τόνισε ότι ο Πορτογάλος προπονητής είναι προκατειλημμένος μαζί του. Ο αρχιδιαιτητής της Super League τόνισε ότι ο Μουρίνιο τον θεωρεί υπεύθυνο για την απόλυση του από την Τσέλσι.

«Ο Ζοζέ ακόμα με κατηγορεί ακόμα για την απόλυσή του από την Τσέλσι. Ήταν μετά από μία από την Λέστερ, θεώρησε πως εγώ ευθύνομαι για όσα συνέβησαν. Εγώ θα έλεγα όμως ότι οφειλόταν στα αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί.

Όταν πήγε στη συνέχεια στην Γιουνάιτεντ, εξακολουθούσε να σκέφτεται το ίδιο για μένα. Ότι θα μπορούσε εξαιτίας μου να απολυθεί. Οπότε, ήταν πάντοτε προκατειλημμένος απέναντί μου. Γενικότερα όμως, προπονητές όπως εκείνος ή ο Αλεξ Φέργκιουσον, λειτουργούσαν έτσι. Εάν νικούσαν, τότε ήσουν ο καλύτερος διαιτητής του κόσμου», ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι στη Γουίγκαν τον μισούσαν γιατί όταν έπαιζε εκείνος παιχνίδια της δεν νικούσε ποτέ. «Υπήρχε μία ομάδα όπου πραγματικά εκεί με μισούσαν. Ήταν στη Γουίγκαν, όπου για 13 ματς μαζί μου δεν είχαν νικήσει. Δεν είχε σημασία τι έκανα εγώ. Απλά δεν νικούσαν».

Κλείνοντας μίλησε και για τα τατουάζ που έχει: «Εχω tattoo από τον τελικό του EURO, του Champions League και θα είχα και από το Σούπερ Καπ Κίνας. Ωστόσο, το έχασα εξαιτίας του κορονοϊού. Που θα το έκανα; Σας αφήνω να μαντέψετε. Στα χέρια μου είμαι πλέον γεμάτος».