Ολυμπιακός: Πάει για Άρη ο Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας συνέχισε τη θεραπεία του στον Ρέντη και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη.

Ολυμπιακός: Πάει για Άρη ο Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν κατάφερε να παίξει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αφού στην προπόνηση της Πέμπτης έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό του και έμεινε εκτός. Ο 36χρονος μπακ μέχρι το ματς με τους "πράσινους" είχε χάσει μόνο την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο ματς με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" είχε παίξει βασικός ο Ρούμπεν Βινάγκρε με τον Χολέμπας να παίρνει ανάσες. Δεν είχε απουσιάσει από κανένα άλλο παιχνίδι του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν έπαιξε λοιπόν και με τον Παναθηναϊκό και τώρα όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας στον Ρέντη και το παλεύει να προλάβει την αναμέτρηση με τους "πολίτες", αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο να συμβεί. Θα είναι έκπληξη και θα εγκυμονεί κινδύνους για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Χολέμπας επί της ουσίας παλεύει να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη, το ερχόμενο Σάββατο στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Και το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών θεωρεί ότι σε αυτή την αναμέτρηση θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Εάν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ολυμπιακός και στον αγώνα με τη Σίτι θα παίξει με τον Ραφίνια αριστερό μπακ.