Φαν'τ Σιπ: «Είναι καλή η πίεση που έχουμε για το ματς με την Σλοβενία»

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ δεν επενδύει μόνο στους ποδοσφαιριστές του για το αυριανό (18/11) παιχνίδι με την Σλοβενία, αλλά και... στην πίεση που θα έχουν να πάρουν τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο!

Φαν'τ Σιπ: «Είναι καλή η πίεση που έχουμε για το ματς με την Σλοβενία»

Οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Σλοβενία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του UEFA Nations League:

"Πάντα έχουμε πίεση. Άρα δεν υπάρχει διαφορά για το αυριανό παιχνίδι. Είναι καλή αυτή η πίεση. Θέλουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο. Είναι τελικός, όπως λένε όλοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη.

Η Σλοβενία έχει την πολυτέλεια και της ισοπαλίας. Δεν θα εστιάσουμε στο παιχνίδι τους, αλλά στο δικό μας. Προετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι και τη νίκη.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι και στη νίκη. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Πάντα μπαίνουμε δυνατά, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους πίεση. Είναι μια πίεση που αντιμετωπίζουν οι παίκτες και στις ομάδες τους.

Θα δώσουμε τα πάντα και στο τέλος θα δούμε αν αυτή η προσπάθεια ήταν αρκετή...

Έχουμε επιλέξει 26 παίκτες και πολλούς επιθετικούς. Αύριο θα αποφασίσουμε ποιοι θα αγωνιστούν. Έχουμε βάθος και ποιότητα ως ομάδα, κάτι που είδαμε και στις δοκιμές που κάναμε.

Στόχος είναι να αναπτύσσουμε και να αναλύουμε την ομάδα κάθε φορά. Εν μέσω πανδημίας πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση. Γι' αυτό προσπαθούμε να βλέπουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Τα παιδιά κάνουν σπουδαία δουλειά και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερο βάθος".