«Αντίπαλος» του Σεμέδο και ο Σάντσεζ!

Νέα ρεπορτάζ στην Αγγλία θέλουν τη Λίβερπουλ να «βλέπει» για στόπερ και τον Ντάβινσον Σάντσεζ της Τότεναμ, με τον Ρούμπεν Σεμέδο πάντα στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ. Και την Μπενφίκα να ελπίζει! 

«Αντίπαλος» του Σεμέδο και ο Σάντσεζ!

Ο «χαμός» με το θέμα των στόπερ στην Λίβερπουλ συνεχίζεται, καθώς μετά τις εκτιμήσεις ότι ο Κλοπ μπορεί να μην πάρει και κανέναν παίκτη τον χειμώνα για τα κενά των Φαν Ντάικ και Γκόμες, ξαφνικά βγαίνουν νέοι στόχοι στη «φόρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν την Δευτέρα, η Λίβερπουλ έχει ήδη κάνει «κρούση» προς την πλευρά του Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού της Τότεναμ, Ντάβινσον Σάντσες, διερευνώντας μια υπόθεση που μπορεί να φτάσει και σε κόστος 60 εκατομμυρίων ευρώ! Τουλάχιστον τόσα αναφέρονται ως απαιτήσεις του Ζοζέ Μουρίνιο για να δώσει τον παίκτη του παρόλο που δεν τον έχει πάντα βασικό.

Ο Κολομβιανός στόπερ ανήκει στην Τότεναμ εδώ και τρία χρόνια με μεταγραφή από τον Άγιαξ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Θα πάει η Λίβερπουλ να δώσει τόσα χρήματα για να καλύψει τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με την ατυχία των δικών της παικτών; Άγνωστο τι θα αποφασίσει και πώς θα κινηθεί τελικά ο Γιούργκεν Κλοπ. Με τα τελευταία ρεπορτάζ να θέτουν πάντοτε ως πρώτο στόχο του τον Γάλλο Νταγιό Ουπαμεκανό της Λειψίας, ενώ ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει σε περίοπτη θέση των πληροφοριών. Παρόλο που τα τελευταία 24ωρα γίνεται λόγος για πρόταση που δεν θα ξεπερνά τα 11 εκατομμύρια ευρώ, ποσό για το οποίο δεν συζητά ο Ολυμπιακός. Κι όλα αυτά την ώρα που στον Πορτογαλία συνεχίζουν να θεωρούν ότι η Μπενφίκα πιστεύει πως δεν θα γίνει τελικά πρόταση από την Λίβερπουλ για τον Σεμέδο και ότι οι Λουζιτανοί καραδοκούν για να επιστρέψουν σε μια υπόθεση που κυνήγησαν πολύ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, έχοντας «δέσει» τον Σεμέδο έως το 2024 με πολύ ισχυρό συμβόλαιο, δεν δείχνει να έχει κανένα λόγο να «καίγεται» για όλα αυτά...