Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Αντώνης Γεωργιάδης

Ο Αντώνης Γεωργιάδης πέθανε τη Δευτέρα (16/11) σε ηλικία 85 ετών.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Αντώνης Γεωργιάδης

Γεννημένος στη Δράμα τον Φλεβάρη του 1935, υπήρξε ποδοσφαιριστής της μεγάλης Δόξας τη δεκαετία του ’50 και σε ηλικία μόλις 31 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική, όπου έκανε αξιοσημείωτη καριέρα στην Ελλάδα.

Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ για τον Αντώνη Γεωργιάδη (pic)

Βρέθηκε στον πάγκο μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ), ενώ ήταν προπονητής της Εθνικής Ομάδας την τριετία 1989-1992.

Ολυμπιακός: «Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες»

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Είχε πολλά προβλήματα υγείας, ενώ το 1996 ένα σοβαρό τροχαίο, έβαλε τέλος στην καριέρα του.

Συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού για Γεωργιάδη

Νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας μετά από τροχαίο ατύχημα, στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας. Επέστρεφε με το αυτοκίνητό του , ένα "Τογιότα Καρίνα", στον Πύργο (ήταν τότε προπονητής του Πανηλειακού).

Το αυτοκίνητο, όμως, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου ξέφυγε από την πορεία του στο 48ο χιλιόμετρο του εθνικού δρόμου Αθήνας - Κορίνθου και προσέκρουσε αρχικά στο στηθαίο του δρόμου. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο κατέληξε με σφοδρή ταχύτητα στα βράχια. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής ήταν βαριά τραυματισμένος και έπρεπε να μεταφερθεί αμέσως σε νοσοκομείο.

Η διακομιδή του έγινε με περιπολικό της Τροχαίας, λόγω απεργίας των ασθενοφόρων. Οι γιατροί διαπίστωσαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον εισήγαγαν επειγόντως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε: "Η κατάσταση του Αντώνη Γεωργιάδη είναι κρίσιμη. Εχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Επίσης, κακώσεις στην κοιλιά, στο θώρακα και στα νεφρά".

Βρισκόταν για καιρό σε κώμα, με αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ η αναπνοή του υποστηριζόταν με τεχνητά μέσα.