Πουλίδο ξανά για Ευρώπη

Ποιος είναι ο στόχος του Μεξικανού πρώην φορ του ΟλυμπιακούΆλαν Πουλίδο που τα πηγαίνει περίφημα στο MLS

Πουλίδο ξανά για Ευρώπη

Η επιστροφή στα γήπεδα της Ευρώπης παραμένει ο μεγάλος στόχος του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος στα 29 χρόνια του διαπρέπει στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Ο Μεξικανός φορ που είχε περάσει δίχως επιτυχία από τον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και φιλοδοξεί ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα κατορθώσει να κάνει μεταγραφή σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Κάτι τέτοιο έφτασε κοντά να συμβεί το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι επαφές που είχε ο Πουλίδο με την Βιγιαρεάλ για να αντικαταστήσει τον Μορένο δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα, με συνέπεια να παραμείνει στο MLS όπου κάνει πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα με το Κάνσας. Με 7 γκολ σε 14 συμμετοχές θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς στο αμερικανικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Μεξικό δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη εάν μπορέσει να κάνει τη μεταγραφή στην Ευρώπη τον προσεχή Γενάρη, καθώς υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται.

Ο Πουλίδο είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό σε 17 αγώνες στη σεζόν με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο και είχε σημειώσει 6 τέρματα.