Μπρούμα, Πέπε και Βινάγκρε: Τα μεγάλα στοιχήματα του Μαρτίνς

Μπρούμα, Πέπε και Βινάγκρε είναι τα μεγάλα στοιχήματα του Πέδρο Μαρτίνς από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Μπρούμα, Πέπε και Βινάγκρε: Τα μεγάλα στοιχήματα του Μαρτίνς

Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων περιμένει τον Ολυμπιακό ένα βαρύ πρόγραμμα στο οποίο για να μπορέσει να ανταπεξέλθει πρέπει να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του ένα γεμάτο ρόστερ, αλλά ακόμα περιμένει να πάρει πράγματα από ποδοσφαιριστές που πίστεψε και ζήτησε να αποκτηθούν. Παίκτες που θα μπουν και αυτοί σιγά-σιγά στην εξίσωση και θα δώσουν κι άλλες λύσεις στον Πορτογάλο προπονητή.

Κυρίως περιμένει να του λύσουν τα χέρια οι συμπατριώτες του. Ο Μπρούμα και στο φιλικό με τον Ατρόμητο έδειξε ότι ανεβαίνει και ότι όσο παίρνει παιχνίδια θα γίνει ακόμα καλύτερος. Ο Μαρτίνς περιμένει ότι ο συμπατριώτης του θα δώσει πολύ περισσότερα στη συνέχεια και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Ο Πέπε στο φιλικό με τον Ατρόμητο σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και επίσης έδειξε ότι ανεβαίνει. Στα ματς που έχει αγωνιστεί ο πρώην χαφ της Γκιμαράες, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μία πολύ ποιοτική λύση στη μεσαία γραμμή. Όσο μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και βρίσκει ρυθμό θα ξεδιπλώνει όλο και περισσότερο την ποιότητα του. Από αυτόν περιμένει πολλά ο Μαρτίνς, αλλά πρέπει να βελτιώσει τη συμπεριφορά του στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο τρίτος Πορτογάλος της παρέας είναι ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Μετά την αποτυχία να πάρει τον Ζαϊντού και τον Ρέις ο Μαρτίνς δεν είχε καμία αντίρρηση να έρθει στην Ελλάδα ο μπακ της Γουλβς. Μέχρι τώρα έχει παίξει ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης και είναι αλήθεια ότι με την εικόνα του δεν έπεισε. Περιμένει και από αυτόν ο Μαρτίνς να μπει για τα καλά στο… κόλπο και να βοηθήσει την ομάδα.