«Βρίσκει τον εαυτό του στον Ολυμπιακό ο Μπρούμα»

Το video με το τρελό σλάλομ του Μπρούμα στο Ηράκλειο έχει πέραση στην Ολλανδία. Τι λένε στην Αϊντχόφεν για τον παίκτη που έχουν δανείσει στον Ολυμπιακό. 

«Βρίσκει τον εαυτό του στον Ολυμπιακό ο Μπρούμα»

Μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει στην Ολλανδία και ειδικά στα ρεπορτάζ που ασχολούνται με την Αϊντχόφεν, η ανοδική πορεία που έχει ο Μπρούμα στον Ολυμπιακό. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League έχει δανείσει ως γνωστόν τον Πορτογάλο εξτρέμ στους νταμπλούχους Ελλάδας και παρακολουθεί στενά την πορεία του ενόψει καλοκαιριού, καθώς υπάρχει και ρήτρα ανάμεσα στις δύο ομάδες για δικαίωμα του Ολυμπιακού να αγοράσει τον παίκτη.

Η εντυπωσιακή ντρίμπλα που είχε κάνει ο Μπρούμα σε τρεις διαφορετικές στιγμές της ίδιας φάσης στο ματς με τον ΟΦΗ έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στους Ολλανδούς που κάνουν λόγο για ένα «φριχτό σλάλομ» και αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος δείχνει ήδη στον Ολυμπιακό πράγματα που δεν είχε φανερώσει στην PSV για να δικαιολογήσει τα 12 εκ. ευρώ που είχε δαπανήσει η ολλανδική ομάδα για να τον αποκτήσει. Τονίζεται μάλιστα ότι στο ίδιο ματς είχε τη μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά στο δοκάρι για να πετύχει το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπρούμα έχει μεγάλη διάθεση να συνεχίσει όλο και καλύτερα και να κερδίσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό, κάτι άλλωστε που έδειξε και στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο, στο οποίο ήταν από τους λίγους παίκτες που ξεχώρισαν από πλευράς Πειραιωτών.