Ντάνουτ Λούπου: Θετικός στον κορονοϊό, νοσηλεύεται στην εντατική

O άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου, νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο στο Βουκουρέστι. Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ντάνουτ Λούπου: Θετικός στον κορονοϊό, νοσηλεύεται στην εντατική

Θετικός στον κορονοϊό, ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου είναι διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου.

Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε παίξει και σε Κόρινθο, ΟΦΗ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, όπως αναφέρουν στην πατρίδα του.

Μάλιστα όπως γράφουν όλο αυτό το διάστημα ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί δεν ήθελε να κολλήσει, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Πριν από λίγα χρόνια, ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία και έμεινε για αρκετό διάστημα σε κλινική αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως είχε δηλώσει ο 53χρονος Ρουμάνος, δυσκολευόταν ακόμη και να περπατήσει, ενώ λόγω καπνίσματος οι πνεύμονες του είχαν φτάσει στο σημείο να λειτουργούν σε ποσοστό μόλις 8%!

Το Σαββατοκύριακο, όπως γράφουν στη Ρουμανία, ανέβασε πυρετό και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το τεστ έδειξε πως είναι θετικός στον κορονοϊό και αμέσως μπήκε στην εντατική λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τους πνεύμονες.