Επιμένουν για Λοβέρα και Βάσκο Ντα Γκάμα

Στη Βραζιλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Μάξι Λοβέρα του Ολυμπιακού.

Επιμένουν για Λοβέρα και Βάσκο Ντα Γκάμα

Ο Μάξι Λοβέρα είναι ποδοσφαιριστής για τον οποίο επέμεινε στην απόκτηση του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αργεντινός μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει κάνει δύο συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, μία με τον Ατρόμητο και μία με τον Απόλλωνα.

Στη Βραζιλία, ωστόσο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με την οποία ο Μάξι Λοβέρα βρίσκεται στο μεταγραφικό… στόχαστρο της Βάσκο Ντα Γκάμα. Συγκεκριμένα τα Μέσα στη χώρα του καφέ επιμένουν ότι η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή του δανεισμού.

Το μεταγραφικό παράθυρο στη Βραζιλία κλείνει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου κάτι που σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα πρέπει να δρομολογηθούν μέσα στο σαββατοκύριακο. Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, διότι ο Ολυμπιακός είχε ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει από τη Ροζάριο και δεν σκοπεύει να ανάψει το πράσινο φως να μετακινηθεί ο ποδοσφαιριστής.

Στη Βάσκο Ντα Γκάμα αγωνίζεται και ο Λέο Μάτος, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Βραζιλίας σκόραρε κιόλας. Το θέμα είναι ότι στη Λατινική Αμερική επιμένουν για τον Λοβέρα, αλλά παραδέχονται ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα δεχτεί να παραχωρήσει έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο έχει επενδύσει πολλά.