Η παρερμηνεία στη δήλωση Γκουαρντιόλα και η δήθεν... μπηχτή για Μαρτίνς

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα όλο το ρόστερ εκθείασε και όχι μόνο τον Κώστα Φορτούνη. Ορισμένοι, ωστόσο, εστίασαν μόνο στον Έλληνα άσο...

Η παρερμηνεία στη δήλωση Γκουαρντιόλα και η δήθεν... μπηχτή για Μαρτίνς

Επειδή αμέσως έγινε... σημαία η δήλωση που έκανε ο Γκουαρντιόλα ότι «δυστυχώς δεν είδα τον Φορτούνη», προκλήθηκε μία άνευ λόγου και αιτίας παρεξήγηση και παρερμηνεία. Κάποιοι το ερμήνευσαν ως μία ατάκα-σπόντα προς τον Μαρτίνς. Αυτό είναι το μεγαλύτερο... ανέκδοτο που θα μπορούσε να ακουστεί. Ο Γκουαρντιόλα έκανε αναφορά σχεδόν σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Εκθείασε τον Χολέμπας, τον Βαλμπουενά, τον Ραφίνια, τον Ελ Αραμπί, τους Αφρικανούς των «ερυθρόλευκων» και τα είπε όλα αυτά θέλοντας να αναδείξει το καλό ρόστερ των Πειραιωτών. Στο τέλος μίλησε και για τον Φορτούνη και απλώς είπε ότι είναι ένας παίκτης που του αρέσει. Αν έλειπε π.χ. ο Ελ Αραμπί, το ίδιο θα έλεγε για τον Μαροκινό. Δεν υπονόησε ο Γκουαρντιόλα ότι κακώς δεν τον πήρε στην Αγγλία ο Μαρτίνς.

Έχοντας κερδίσει τον Ολυμπιακό και έχοντας μπροστά του το ματς με τη Λίβερπουλ, το τελευταίο πράγμα που θα είχε στο μυαλό του ο τεχνικός της Σίτι ήταν να κάνει... παρέμβαση στο έργο του Μαρτίνς. Άλλωστε, δεν είναι και μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να ξέρει τι ακριβώς συνέβη και ο Θεσσαλός χαφ έμεινε στην Αθήνα.

Εξέφρασε την πολύ καλή άποψη που έχει γενικότερα για το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Το ότι ορισμένοι εστίασαν μόνο στον Φορτούνη, προφανώς για να παρουσιαστεί ως... μπηχτή για την απόφαση του Μαρτίνς να τον αφήσει στην Αθήνα, είναι δικό τους θέμα.