Ολυμπιακός: Όλοι έτοιμοι πλην Μπα για ΟΦΗ

Κανονικά προπονήθηκαν Μπουχαλάκης και Φορτούνης με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους πλην του Μπα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. 

Ολυμπιακός: Όλοι έτοιμοι πλην Μπα για ΟΦΗ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πολύ καθοριστικό αγώνα της Κυριακής (8/11-15.00) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη συνεχίστηκε με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του ασθενούς Ουσεϊνού Μπα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε να προπονούνται κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Κώστας Φορτούνης, άρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το δύσκολο ματς που ακολουθεί, στο οποίο ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τη νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή, αλλά και να έχει πολύ καλό κλίμα ενόψει του πολύ δύσκολου δεκαημέρου μετά τη διακοπή, με αγώνες εναντίον του Παναθηναϊκού και της Μάντσεσεστερ Σίτι στο Φάληρο, του Άρη στην Θεσσαλονίκη και της Μαρσέιγ στην Γαλλία.

Όσον αφορά στα πλάν του Πορτογάλου αναμένεται η συμμετοχή στην ενδεκάδα των Μπρούμα και Πέπε, στις θέσεις των Ραντζέλοβιτς και Μπουχαλάκη, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι ο Μαρτίνς θα διατηρήσει το 4-3-3 με τις συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση στο Etihad.