Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Ξυπνήστε!»

Έξαλλος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός και στο ημίχρονο τούς τα… έψαλε!

Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Ξυπνήστε!»

Το είπε και στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν είχε σχέση με την ομάδα που θέλει ο ίδιος να βλέπει. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν φοβισμένοι και χωρίς διάθεση να προβληματίσουν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ήταν ίσως το χειρότερο ημίχρονο που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Πορτογάλος προπονητής. Ένας Ολυμπιακός αγνώριστος και χωρίς ίχνος επιθετικότητας στο παιχνίδι του. Το είπε δημόσια ο Μαρτίνς ότι δεν του άρεσε αυτή η εικόνα, αλλά φρόντισε να το κάνει σαφές και στους ποδοσφαιριστές του στην ανάπαυλα. Ο 50χρονος στο ημίχρονο, στα αποδυτήρια, ήταν έξαλλος. Με ομιλία του φρόντισε να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου και αυτοί να παρουσιαστούν διαφορετικοί στην επανάληψη.

«Φοβάστε; Τι είναι αυτά που κάνετε; Είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζετε; Ξυπνήστε, έχουμε μπει λες και είμαστε κοιμισμένοι. Δεν μπαίνουμε στις φάσεις δυνατά, χάνουμε την μπάλα εύκολα. Τους κοιτάμε λες και τους φοβόμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του σε μία προσπάθεια να τους αφυπνίσει και εκείνοι να αλλάξουν την εικόνα τους στην επανάληψη.

Παράλληλα, όμως, είχε και πολλά παράπονα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε παρατηρήσεις και επί προσωπικού σε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του. Αρκετούς από αυτούς που ήταν στην αρχική ενδεκάδα τους έπιασε στα αποδυτήρια και τους έβαλε… χέρι για την εικόνα που παρουσίαζαν στα πρώτα 45 λεπτά.

Στη συνέχεια η εικόνα της ομάδας του Πειραιά άλλαξε με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι ικανοποιημένος απ' όσα είδε στην επανάληψη.