Ολυμπιακός: Η ψυχολογία και ο... διακόπτης για Απόλλωνα

Θα περίμενε κανείς ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν με... κομμένα φτερά στον Ρέντη εξαιτίας της ήττας από την Πόρτο. Μόνο που δεν είναι όλες οι ήττες για να προκαλέσουν προβλήματα και «πονοκεφάλους».

Ολυμπιακός: Η ψυχολογία και ο... διακόπτης για Απόλλωνα

Πέρσι το 1-3 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι δημιούργησε «θέματα» στον Ρέντη. Το 2-4 από την Τότεναμ στο Λονδίνο επίσης προκάλεσε μία αναστάτωση, με αποκορύφωμα το τέλος του Μεριά από τον Ολυμπιακό. Ήττα με ήττα όμως διαφέρουν.

Προφανώς και οι Πειραιώτες είχαν μία μοναδική ευκαιρία να βγάλουν νοκ άουτ την Πόρτο, αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή με το 0-2 του «Ντραγκάο».

Μια χαρά ήταν οι παίκτες στην πρώτη τους προπόνηση μετά το παιχνίδι με την Πόρτο. Εξακολουθεί να είναι στο χέρι τους η υπόθεση πρόκριση, είτε στα νοκ άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ είτε του Γιουρόπα.

Γύρισε τον διακόπτη για... Απόλλωνα

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο ούτε να κάτσουν στον Ρέντη να αναλύσουν τι πήγε στραβά στο «Ντραγκάο». Δεν έχει άλλωστε ο Μαρτίνς να πει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε η ομάδα του τα γκολ από την Πόρτο.

Ήταν οφθαλμοφανέστατα λάθη που δεν είχαν να κάνουν με κάποια απροσεξία στο κομμάτι της τακτικής, αλλά με απροσεξία σε ατομικό επίπεδο. Αντιθέτως, είδε αρκετά πράγματα που του άρεσαν από το «Ντραγκάο», αλλά όλα αυτά θα τα αναλύσει κάποια στιγμή ενόψει Σίτι.

Τώρα για τον Μαρτίνς αυτό που προέχει δεν είναι τίποτε άλλο από το να κάνουν οι παίκτες του το καθήκον τους απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο υποδέχονται αύριο στις τρεις το μεσημέρι.