Παναθηναϊκός: Εισβολή μελών της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ!

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 εισέβαλε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πέταξε φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της διοίκησης και πήρε τη ρέπλικα του τροπαίου του πρωταθλητή του 2010, το οποίο μετέφερε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Εισβολή μελών της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ!

Οι οπαδοί πέταξαν φέιγ βολάν στους διαδρόμους που έγραφαν «λευτεριά στον Παναθηναϊκό» και καλούσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο να παραιτηθεί.

Επίσης, άπλωσαν ένα μεγάλο πανό και αφαίρεσαν το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010! «Δεν αντέχει η ιστορία άλλο αυτή την ομηρία. Λευτεριά στην ΠΑΕ - Θ13», έγραφε το πανό, ενώ τη ρέπλικα του τροπαίου την πήγαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Μέσω των social media, μάλιστα, ανέφεραν πως το τρόπαιο θα επιστραφεί όταν η ομάδα θα κάνει πράξη τον ύμνο της. Δηλαδή το «πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχουν ζημιές στα γραφεία, ούτε υπήρξε άσκηση βίας από κανέναν, ενώ στα social media οι οπαδοί γράφουν πως αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά κινήσεων που ετοιμάζουν, με απώτερο σκοπό να απομακρυνθεί ο Αλαφούζος από την ΠΑΕ.

Όσον αφορά το τρόπαιο του 2010, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφεραν ότι : «Το κύπελλο που πήραν οι οπαδοί ήταν ρέπλικα και όχι το αυθεντικό φυσικά, αλλά και η ρέπλικα είναι ήδη ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ».