Ολυμπιακός: Μετά από επτά μήνες σε γήπεδο με κόσμο

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε σε γήπεδο με κόσμο στις κερκίδες. Ακόμα ένα εμπόδιο για τους Πειραιώτες στο "Ντραγκάο" στο ματς με την Πόρτο.

Ολυμπιακός: Μετά από επτά μήνες σε γήπεδο με κόσμο

Λίγο έλειψε ο Ολυμπιακός να παίξει για πρώτη φορά με κόσμο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, αλλά η κυβέρνηση πήρε πίσω την αρχική της απόφαση για άνοιγμα των γηπέδων. Οι Πειραιώτες δεν είχαν στο πλευρό τους τον κόσμο τους στην αναμέτρηση με τους Μαρσεγέζους, αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Την Τρίτη, ωστόσο θα αγωνιστούν απέναντι στην Πόρτο, η οποία θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της. Το "Ντραγκάο" θα ανοίξει τις πόρτες και ο αγώνας θα γίνει παρουσία 3.750 θεατών.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει σε ένα γήπεδο με οπαδούς έπειτα από επτά μήνες. Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που αγωνίστηκε μπροστά σε κοινό ήταν στις 4 Μαρτίου. Τότε είχε παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας. Σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 3-2, ενώ θυμίζουμε ότι η ρεβάνς είχε γίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" χωρίς κόσμο και με την ομάδα του Πειραιά να επικρατεί με 2-0.

Έτσι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς την Τρίτη το βράδυ υψώνεται ένα ακόμα εμπόδιο. Ο κόσμος που θα βρίσκεται στις κερκίδες δεν θα είναι πολύς, αλλά όπως και να 'χει οι Πειραιώτες θα παίξουν σε ένα γήπεδο με κόσμο μετά από επτά μήνες.