Με κόσμο το Πόρτο-Ολυμπιακός!

Η Πόρτο ανακοίνωσε ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα έχει 3.750 θεατές.

Με κόσμο το Πόρτο-Ολυμπιακός!

Η διοίκηση της Πόρτο περίμενε τη σχετική άδεια από την πορτογαλική κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές και το μεσημέρι της Κυριακής (25/10) ανακοίνωσε ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα έχει τελικά κόσμο στις εξέδρες του «Ντραγκάο».

Συγκεκριμένα η άδεια που δόθηκε και με τις απαιτούμενες προφυλάξεις για τον κορονοϊό (μάσκες, αποστάσεις), είναι να εκδοθούν εισιτήρια για το 7,5% της χωρητικότητας του γηπέδου, συνεπώς θα μπουν περίπου 3.750 οπαδοί της Πόρτο το βράδυ της Τρίτης (27/10) για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας. Το γήπεδο της Πόρτο χωράει περίπου 50.000 θεατές.

Να σημειωθεί ότι η Πόρτο δεν είχε θεατές στο παιχνίδι με την Ζιλ Βισέντε για το πρωτάθλημα, ενώ τα εισιτήρια που είναι προς πώληση για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κοστίζουν από 25 έως 90 ευρώ.

Θα είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλούς μήνες και από την εποχή που άρχισε η καραντίνα στις εξέδρες των γηπέδων που ο Ολυμπιακός θα παίξει αγώνα του σε γήπεδο με - περιορισμένο έστω - αριθμό φιλάθλων.