Ολυμπιακός: Θέλει να το κάνει ξανά με την Πόρτο ο Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν έχει σκοράρει κατά της Πόρτο με τη φανέλα της Μπράγκα και φιλοδοξεί να το κάνει ξανά την Τρίτη το βράδυ για το Champions League.

Ολυμπιακός: Θέλει να το κάνει ξανά με την Πόρτο ο Χασάν

Το βράδυ της Τετάρτης ο Αχμέντ Χασάν ήταν ο ήρωας του Ολυμπιακού. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά επί της Μαρσέιγ.

Ο Αιγύπτιος δικαιώνει στο 100% τον Πέδρο Μαρτίνς που επέμενε να γίνει η μεταγραφή του από τη Μπράγκα. Ο Αχμέντ Χασάν γι' ακόμα ένα παιχνίδι αποδείχτηκε καθοριστικός για τον Ολυμπιακό σημειώνοντας ένα πολύ σημαντικό γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο 27χρονος επιθετικός σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Champions League και τώρα ετοιμάζεται για την επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια. Ο Αιγύπτιος περιμένει πως και πως το παιχνίδι στο "Ντραγκάο".

Ξέρει καλά και το γήπεδο και την Πόρτο. Την έχει αντιμετωπίσει άλλωστε με τη Μπράγκα και έχει σκοράρει εναντίον της. Ο Χασάν στις 6 Μαρτίου 2016 ήταν ο παίκτης που με ένα δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Πόρτο ανοίγοντας το σκορ και οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με σκορ 3-1. Ήταν ένα χιτσκοκικό παιχνίδι με την Πόρτο να ισοφαρίζει στο 86' και τη Μπράγκα να σκοράρει ξανά σε 89' και 90'.

Και για τον Αχμέντ Χασάν ο αγώνας της ερχόμενης Τρίτης με τους "Δράκους" είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Θέλει να αποδείξει πράγματα στην Πορτογαλία. Έπαιξε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και ο ίδιος θεωρεί ότι ο αγώνας με την Πόρτο είναι μία ακόμα ευκαιρία να δείξει την αξία του.