Μανωλάς: «Αν αναφέρουν 11 παίκτες το όνομα μου θα φύγουν;-Θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μανωλάς αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα. Γιατί δεν παίζει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τι είπε για τον Δημήτρη Σιόβα και τον Ολυμπιακό.

Μανωλάς: «Αν αναφέρουν 11 παίκτες το όνομα μου θα φύγουν;-Θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μανωλάς δεν συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας, αφού ο Τζον Φαν'τ Σιπ τον έχει ενημερώσει ότι θέλει να δώσει χρόνο σε πιο νεαρά παιδιά. Ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι μίλησε στο Mega για την Εθνική ομάδα και για το τι έχει συμβεί και δεν αγωνίζεται πλέον με το εθνόσημο στο στήθος. Αναφέρθηκε στον τρόπο που έφυγε ο Δημήτρης Σιόβας από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πως ενημερώθηκε ο ίδιος.

«Αγαπάω πολύ την Εθνική ομάδα. Ήμουν και είμαι τυχερός που ήμουν στις κλήσεις του Σάντος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν ένα Μουντιάλ πετυχημένο για την Εθνική ομάδα γιατί αποκλειστήκαμε άδικα στα πέναλτι. Από 'κει και πέρα άρχισαν δύσκολες στιγμές στην Εθνική ομάδα μετά τη φυγή του κ. Σάντος. Είχαμε μία αποτυχημένη πορεία με τον κ. Ρανιέρι και μετά ήρθε ο κ. Σκίμπε που δεν πήγαν άσχημα τα πράγματα. Κάναμε 19 βαθμούς στον όμιλο και αποκλειστήκαμε σε ένα ματς που έλειπαν αρκετοί βασικοί», είπε αρχικά ο Μανωλάς.

Συνεχίζοντας έκανε ειδική αναφορά στον αποκλεισμό του Δημήτρη Σιόβα από την Εθνική ομάδα: «Είμαι δυσαρεστημένος από τον τρόπο που έφυγε ο Σιόβας από την Εθνική. Ο Δημήτρης είχε πετύχει ένα νικητήριο γκολ και βγήκε και είπε τη γνώμη του. Μετά από αυτό σε ένα ραντεβού που είχε με τέσσερις από την Εθνική του ανακοίνωσαν ότι θα είναι εκτός ομάδας. Είμαι δυσαρεστημένος γιατί ανέφερε το όνομα το δικό μου και το όνομα του Σωκράτη απομακρύνθηκε από την Εθνική ομάδα. Αν το έκαναν αυτό 10-11 ποδοσφαιριστές θα έφευγαν όλοι;», τόνισε και συνέχισε:

«Για να είμαι ειλικρινής ο προπονητής με είχε πάρει πριν ένα χρόνο ότι δεν θα με καλέσει γιατί ήθελε να δει νέα παιδιά. Από 'κει και πέρα δεν έχω πάρει ξανά μέρος. Ο καθρέπτης του κάθε ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο».

«Τόσο εγώ, όσο και ο Σωκράτης και ο Σιόβας με όποιον προπονητή κι αν δουλέψαμε και σε όποια ομάδα παίξαμε ήμασταν βασικοί. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Απο εκεί και πέρα δεν παρακαλάω κανένα, επιλογές κάνει ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και η διοίκηση. Θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Εγώ είμαι έτοιμος όποτε με καλέσουν"

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο και έχουμε συμφωνήσει να τελειώσω ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό"

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας