Βραζιλιάνικη «μαγεία» από Τζιοβάνι και στα «Βοτσαλάκια» (pics,vids)

Ο Τζιοβάνι πήρε μέρος σε τουρνουά ποδοβόλεϊ στο γήπεδο της παραλίας "Βοτσαλάκια" στην Καστέλα του Πειραιά.

Βραζιλιάνικη «μαγεία» από Τζιοβάνι και στα «Βοτσαλάκια» (pics,vids)
Eurokinissi

Ο άλλοτε «αστέρας» του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή (3/6), στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας του ιδρύματος των «μπλαουγκράνα», για να δώσει το παρών σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» κατά του ρατσισμού και υπέρ της στήριξηw των προσφύγων.

Το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) ο «μάγος» έδωσε το παρών στα γήπεδα της παραλίας «Βοτσαλάκια» στην Καστέλα του Πειραιά, παίζοντας μπάλα παρέα με τον Λουτσιάνο σε ένα τουρνουά ποδοβόλεϊ που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝ. Βέβαια ο «Τζίο» και ο «Λούτσι» δεν κατόρθωσαν να πάρουν την πρώτη θέση, καθώς στον τελικό ηττήθηκαν με 2-1 σετ από τον τρομπετίστα της «ερυθρόλευκης» κερκίδας και τον Ουέλιγκτον.

Στις κερκίδες του γηπέδου που διεξήχθη το τουρνουά, βρέθηκαν αρκετοί μεγάλοι και μικροί θαυμαστές του Βραζιλιάνου, που προσπάθησαν να του αποσπάσουν ένα αυτόγραφο ή να τραβήξουν μαζί του μία φωτογραφία.

Στα «Βοτσαλάκια» παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Η Όλγα Νικολαΐδου και η πρόσκληση

Ο Τζιοβάνι απηύθυνε από τις προηγούμενες μέρες προσωπική πρόσκληση δια τηλεφώνου στην κόρη του αείμνηστου εκδότη του ΦΩΤΟΣ Θόδωρου Νικολαΐδη, Όλγα. Η μεταξύ τους συνάντηση μετά από πολλά χρόνια, είχε ως αποτέλεσμα μία «θερμή» χειραψία , δείγμα της ιδιαίτερα καλής σχέσης που διατηρούν από παλιά.