Oλυμπιακός: Η Ακαδημία στο πλευρό των πληγέντων της Εύβοιας (pics)

Φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών έπαιξε η Ακαδημία του Ολυμπιακού προκειμένου να στηρίξει τους πληγέντες της Εύβοιας από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Oλυμπιακός: Η Ακαδημία στο πλευρό των πληγέντων της Εύβοιας (pics)

Έχει αποδείξει και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός ότι στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Αυτό κάνει και τώρα η Ακαδημία των "ερυθρόλευκων", η οποία στέκεται στο πλευρό των πληγέντων της Εύβοιας.

Οι Πειραιώτες πρόσφεραν υλική και ηθική ενίσχυση για τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία που «χτύπησε» την κεντρική Εύβοια προσέφερε η Ακαδημία του Ολυμπιακού, με την παρουσία της τη Δευτέρα 12/10 στα Ψαχνά.

Παίκτες της Κ19 και της Κ17 αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών, με την ηγεσία της Ακαδημίας να δίνει το «παρών».

Τα διοικητικά στελέχη του Ηρακλή, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στους Αντώνη Νικοπολίδη, Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Κώστας Γαλάνης, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, κ. Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας, κ. Γιάννης Ρέτσας και ο γενικός γραμματέας ΕΠΣ Ευβοίας, κ. Γιώργος Πίσχινας. Στο γήπεδο και πολλά παιδιά από τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα!