Βαγγέλης Μαρινάκης: Κατέθεσε στο Εφετείο...

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε στο Εφετείο π για την υπόθεση των «28».

Βαγγέλης Μαρινάκης:  Κατέθεσε στο Εφετείο...

Στο Εφετείο βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατέθεσε για την υπόθεση των «28».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μπορεί να μην είχε παραστεί στις προηγούμενες κλήσεις, αλλά αυτή τη φορά έδωσε το «παρών» αυτοπροσώπως.

Έχοντας στα χέρια του την απαλλαγή από τους τακτικούς δικαστές της Επιτροπής Δεοντολογίας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Τριμελές Εφετείο.

O Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να δώσει το παρών στο Τριμελές Εφετείο, δείχνοντας διάθεση να μιλήσει για όλα. Και για όλους. Αλλά και να αναδείξει τα πραγματικά γεγονότα. Με ονόματα. Ποιος οργάνωσε τι και γιατί. Με επιχειρήματα και αποδείξεις.

Σε προηγούμενη εκδίκαση ο δικηγόρος του μεγαλομετόχου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε πει: «Υπάρχουν δύο προβλήματα. Το ένα είναι ότι κάθε παρουσία του σε χώρο δικαστηρίου παράγει δημοσιεύματα και φωτογραφίες, του δημιουργούν μία λογοδοσία κάθε φορά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε τράπεζες και ανταγωνιστές. Μια διαδικασία που είναι ζημιογόνος σε τεράστιο βαθμό, ακόμη και για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς για ανάληψη έργων.

Το δεύτερο είναι ότι πρόσφατα νόσησε με κορονοϊό. Ανάρρωσε αλλά οι διαβεβαιώσεις των επιστημόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι ότι δεν παράγονται αντισώματα για να προστατεύονται αυτοί που νοσούν και εκείνοι που θα προσεγγίσει. Βέβαια γίνονται αρκετά τεστ, οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάθε τρεις μέρες, για παράδειγμα. Χθες, έγινε αγιασμός στην ποδοσφαιρική ομάδα και τους επισκέφτηκε. Αυτά είναι δύο προβλήματα που δημιουργούν εμπόδιο για να καταθέσει».

Περισσότερα σε λίγο...