Πανιώνιος: «Άνανδρη επίθεση στον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Τριάντη- Τον τραυμάτισαν για τη μπλούζα»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος κατήγγειλε πως ο ποδοσφαιριστής της Χρήστος Τριάντης δέχτηκε επίθεση από 5-6 άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια. Τον τραυμάτισαν για να του αφαιρέσουν τη μπλούζα του Πανιωνίου.

Πανιώνιος: «Άνανδρη επίθεση στον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Τριάντη- Τον τραυμάτισαν για τη μπλούζα»

Σοβαρότατη και καθόλα δυσάρεστη καταγγελία από την ΠΑΕ Πανιώνιος, η οποία γνωστοποίησε πως ο ποδοσφαιριστής της Χρήστος Τριάντης δέχτηκε επίθεση στο αυτοκίνητό του, από άνανδρους που επέβαιναν σε μηχανάκια, για να του αφαιρέσουν τη μπλούζα του Πανιωνίου που φορούσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ καταγγέλλει την άνανδρη και αήθη επίθεση που δέχτηκε από άγνωστους, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τριάντης. Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής και έχοντας ολοκληρώσει τις εργομετρικες εξετάσεις, ο Χρήστος Τριάντης κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς το στάδιο της Νέας Σμύρνης για να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια, μόλις αντιλήφθηκαν ότι φέρει μπλούζα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ακινητοποίησαν το όχημα του και του επιτέθηκαν, με σκοπό να του την αφαιρέσουν. Η άνανδρη αυτή επίθεση από 5-6 άτομα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή μας.

Τόσο ο παίκτης, όσο και ο Σύλλογος θα κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ευελπιστούμε στην αρωγή των υπευθύνων, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους.

Η βία δεν έχει χώρο, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε σε κανέναν τομέα της κοινωνίας μας και είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας