Αντονίν Πανένκα: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό

Ο σπουδαίος παλαίμαχος Τσέχος ποδοσφαιριστής, Αντονίν Πανένκα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Αντονίν Πανένκα: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό

Θετική εξέλιξη με την υγεία του σπουδαίου παλαίμαχου Τσέχου ποδοσφαιριστή, Αντονίν Πανένκα, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 1976 με τη χώρα του κόντρα στη Δ. Γερμανία.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε στην ιστορία και για τον χαρακτηριστικό τρόπο που εκτελούσε τα πέναλτι, βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της χώρας. Είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Πήρε εξιτήριο όμως, καθώς παρουσίασε βελτίωση.

Θα πάει στην Πράγα και εκεί θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση θεράποντα γιατρού. Θα χρειαστεί και μηχανική υποστήριξη, καθώς έχει χαμηλό οξυγόνο.

«Θέλουμε να ευχαριστούμε το νοσοκομείο Μπενέσοφ για την εξαιρετική φροντίδα που μας παρείχαν, σε επαγγελματικά πρότυπα. Σήμερα θα τον μεταφέρουμε στην Πράγα, όπου θα παρακολουθείται από τον θεράποντα ιατρού του», ανέφερε η σύζυγος του μέσω της ομάδας (Bohemians 1905) στην οποία είναι πρόεδρος ο άντρας της.