Σάρωσε στις μεταγραφές για την Κ15 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός απέκτησε εννιά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον πυρήνα της Κ15 της ομάδας του Πειραιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σάρωσε στις μεταγραφές για την Κ15 ο Ολυμπιακός

Μεταγραφές στον Ολυμπιακό δεν κάνει μόνο η πρώτη ομάδα, αλλά και η Ακαδημία του. Μάλιστα στα τμήματα υποδομής ρίχνουν μεγάλο βάρος οι Πειραιώτες και ειδικά την τελευταία διετία σαρώνουν την Ελλάδα προκειμένου να βρίσκουν ταλέντα που θα προπονούνται στον Ρέντη.

Στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στην ενίσχυση της Ακαδημίας τους και συγκεκριμένα η ομάδα που θεωρούν ότι είναι κομβική για το μέλλον είναι η Κ15. Τα τελευταία δύο χρόνια οι Πειραιώτες κάνουν πολύ σημαντική δουλειά για να ενισχύσουν το συγκεκριμένο τους τμήμα. Θεωρούν, άλλωστε ότι είναι ο προθάλαμος για την Κ20.

Θέλουν τα παιδιά από την Κ15 να ξεκινούν τη δουλειά και να ετοιμάζονται για την ομάδα Νέων. Γι' αυτό και εκεί γίνονται αρκετές μεταγραφές προκειμένου να παρουσιάσουν ένα σύνολο ισχυρό και με μέλλον. Έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός για την Κ15 προχώρησε στην απόκτηση εννιά ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα του Πειραιά πήρε φέτος εννιά παίκτες που άπαντες είναι γεννημένοι το 2006 και θα αποτελέσουν τον πυρήνα της Κ15 του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Ολυμπιακός είναι οι:

Αθανάσιος Στάντζος: Επιθετικός μέσος, Ιόλαος Θήβας

Ανδρέας Παναγιωτακόπουλος: Ακραίος επιθετικός

Πάρης Πλειώνης: Αμυντικός μέσος, ελεύθερος

Φώτης Χριστογιάννης: Αριστερό μπακ-μέσος, ΓΣ Αργυρούπολης

Νεκτάριος Αλαφάκης: Αμυντικός μέσος, Ηρακλής Ψαχνών

Σταύρος Πνευμονίδης: Επιθετικός μέσος, Δόξα Κορησού

Λεωνίδας Νικολόπουλος: Κεντρικός αμυντικός, Ένωση 2010

Κωνσταντίνος Καρασαντές: Επιθετικός, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος: Ακραίος επιθετικός, Δόξα Άνοιξης