Η ανακοίνωση και η φωτογραφία της ΚΕΔ, που περιπλέκει περισσότερο το «οφσάιντ» του Ελ Αραμπί

Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση προσπαθώντας να εξηγήσει ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση και η φωτογραφία της ΚΕΔ, που περιπλέκει περισσότερο το «οφσάιντ» του Ελ Αραμπί

Πάντως, η φωτογραφία που δημοσιεύει περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα, καθώς δεν λαμβάνει υπόψιν το ίδιο μέρος σώματος των δύο ποδοσφαιριστών, του αμυνόμενου Παντελάκη και του επιτιθέμενου Ελ Αραμπί.

Μαρτίνς για το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχει οφσάιντ σε χέρι»(vid)

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

"Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Super League 1 μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού, σημειώθηκε τέρμα το οποίο στη συνέχεια εξετάστηκε με το VAR.

Μετά τον έλεγχο από το VAR και χρησιμοποιώντας τη νέα τρισδιάστατη τεχνολογία (3D), χαράσσεται μια γραμμή η οποία χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς τον βραχίονα του αμυντικού προς το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να καθοριστεί κατά πόσον ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

Βαρούχας: «Πρέπει να διευκρινιστεί πώς μπαίνει η γραμμή του οφσάιντ»

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που παρέχεται από τη Media Pro, διαπιστώσαμε ότι το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού βρίσκονται σε θέση οφσάιντ και, ως εκ τούτου, η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ είναι σωστή σύμφωνα με τους Κανόνες του Παιχνιδιού".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας