Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για Ζέσους, Σεμέδο και μεταγραφές (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον Ζόρζε Ζέσους, τον Ρούμπεν Σεμέδο και για το πως διαμορφώνεται το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για Ζέσους, Σεμέδο και μεταγραφές (vid)

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο φινάλε της με τον Ολυμπιακό να κλείνει και τις τελευταίες τρύπες που υπήρχαν στο ρόστερ του. Οι Πειραιώτες ολοκληρώνουν σιγά-σιγά το ρόστερ τους και θέλουν να είναι πανέτοιμοι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αφού θα ακολουθήσει η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και αναφέρθηκε στην κλήρωση του Champions League επισημαίνοντας πως Πόρτο, Ολυμπιακός και Μαρσέιγ θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση. Ακόμη μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Ντράγκερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε ακόμα και το γεγονός πως ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους μίλησε δημόσια για τον Ρούμπεν Σεμέδο. «Είναι σημάδι ότι ξέρει καλά το ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι αυτοί οι προπονητές ασχολούνται με δικούς μας ποδοσφαιριστές είναι ένα καλό σημάδι για εμάς. Ο Ζόρζε ξέρει τι είναι καλό».

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται το ρόστερ είπε: «Θα είμαστε πολύ πλήρεις και θα έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση. Θα μας βοηθήσει πολύ αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα των παικτών που έχουμε σε όλες τις θέσεις».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς