Ο χρόνος για Τιάγκο, το αντίο του «τίμιου» Καφού

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Τιάγκο Σίλβα που δεν έχει παίξει καθόλου φέτος και ο Καφού που θα φύγει για τη Νότιγχαμ αφού βοηθήσει και με τον ΠΑΣ την Κυριακή (4/10)

Ο χρόνος για Τιάγκο, το αντίο του «τίμιου» Καφού

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι από τους πλέον αγαπημένους παίκτες ανάμεσα στους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ και το ίδιο φιλοδοξεί να γίνει και στον κόσμο του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις του. Ο Πορτογάλος άσος αναμένεται τις προσεχείς ημέρες (ίσως και την Παρασκευή 2/10) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τιάγκο δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος στο απογοητευτικό ξεκίνημα της Φόρεστ στην Championship με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, δίχως να έχει βάλει ούτε γκολ. Η τελευταία συμμετοχή του ήταν στις 22 Ιουλίου στον αγώνα με την Στόουκ Σίτι, άρα έχει να παίξει σχεδόν 2,5 μήνες. Δεν θα είναι εύκολο δηλαδή να μπει αμέσως σε δράση. Με πιο πιθανό να είναι ο Πέπε αυτός που προηγείται για να πάρει ευκαιρίες ενδεκάδας.

Ο δε Καφού θα μείνει στον Ολυμπιακό και για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και εν συνεχεία θα πάει στην Αγγλία για να υπογράψει στην Φόρεστ. Ο Πορτογάλος χαφ θα μπορούσε σίγουρα να δώσει περισσότερα στον Ολυμπιακό, αλλά με βάση το χρόνο συμμετοχής του δεν τα πήγε κι άσχημα. Πέρυσι είχε το ωραίο γκολ με τον Παναθηναϊκό και την ασίστ στον Ραντζέλοβιτς για το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ενώ φέτος σκόραρε εναντίον του Παναιτωλικού από την πάσα-έτοιμο γκολ του Χασάν. Ένας καλός παίκτης που δύσκολα θα μπορούσε να έχει περισσότερες ευκαιρίες με Γκιγιέρμε (πέρυσι), Εμβιλά (φέτος) και Μπουχαλάκη, Καμαρά μπροστά του. Αλλά όποτε μπήκε για να βοηθήσει το έκανε συνήθως με θετικό τρόπο. Ίσως στην Αγγλία βρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και ξαναγίνει βασικός, όπως ήταν στις ομάδες του πριν από την μεταγραφή στον Ολυμπιακό...