Ολυμπιακός: Σε εγρήγορση για στόπερ

Η έντονη πίεση της Μπενφίκα για Σεμέδο, οι λύσεις από Πορτογαλία και ο Σισέ είναι θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό για το κέντρο της άμυνας. 

Ολυμπιακός: Σε εγρήγορση για στόπερ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ φέτος σε Κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρώπη παρόλο που έχει αρκετές αλλαγές στην άμυνά του με την αποχώρηση Ομάρ και Τσιμίκα και τις προσθήκες Ραφίνια και Χολέμπας. Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξουν κι άλλες που αφορούν στο κέντρο της άμυνας.

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο είναι γνωστό αν και η πορτογαλική ομάδα δεν έχει κάνει πρόταση που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν προσφέρει νέο συμβόλαιο στον παίκτη και συζητούν με τον μάνατζέρ του που βρίσκεται στην Αθήνα για το θέμα της μετακίνησης του Καφού στη Νότιγχαμ. Ο Σεμέδο δήλωσε μετά την πρόκριση επί της Ομόνοιας ότι οι όποιες εξελίξεις θα γίνουν γνωστές τις προσεχείς μέρες εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Εκτός από το θέμα Σεμέδο προέκυψε και γαλλικό ενδιαφέρον για τον Παπέ Σισέ που απασχολεί την Σεντ Ετιέν και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφέρουσα πρόταση για τον Σενεγαλέζο στόπερ. Με την γαλλική ομάδα ο Ολυμπιακός έχει δίαυλο επικοινωνίας λόγω και της απόκτησης του Εμβιλά.

Στην Πορτογαλία αναφέρουν ξανά το όνομα του Ντιόγκο Κεϊρός της Πόρτο και τονίζεται ότι οι επαφές με τον Ολυμπιακό γίνονται μέσω του Μέντες που είναι ο ατζέντης του, ενώ από την ίδια χώρα ο Ολυμπιακός εξετάζει θερμά την περίπτωση του Ιβανίλντο Φερνάντες της Σπόρτινγκ. Δεν αποκλείεται να πάει σε δύο μεταγραφές στόπερ ο νταμπλούχος Ελλάδας εφόσον χρειαστεί από τις εξελίξεις.

Η περίπτωση του Παπασταθόπουλου παραμένει πολύ δύσκολη λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει ο Έλληνας άσος στην Άρσεναλ, αλλά δεν είναι απίθανη.