Ολυμπιακός: Η μάχη των εξτρέμ

Μεγαλώνει η μεταγραφική λίστα των εξτρέμ για τον Ολυμπιακό. Αποφασίζει για την καλύτερη λύση, προτάθηκε και ο Γκροζίτσκι. 

Ολυμπιακός: Η μάχη των εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός έχει μια μεγάλη λίστα για wingers και ψάχνει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και με δέλεαρ την συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League την ιδανικότερη περίπτωση για την ενίσχυσή του στα άκρα της επίθεσης.

Οι επιλογές που έχουν οι Πειραιώτες είναι πολλές, καθώς δέχονται διαρκώς προτάσεις, με τελευταία αυτή του Καμίλ Γκροζίτσκι, του διεθνούς Πολωνού άσου της Γουεστ Μπρομ που φεύγει από την αγγλική ομάδα και στην πατρίδα του υπάρχουν δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ.

Στο Βέλγιο ανέφεραν σήμερα (30/9) την περίπτωση του 21χρονου Γκανέζου εξτρέμ Φράνσις Αμούζου που ανήκει στην Άντερλεχτ και είναι αλήθεια ότι υπάρχουν επαφές των Πειραιωτών για να δουν αν μπορεί να είναι εφικτή μια τέτοια κίνηση.

Από πλευράς «ερυθρολεύκων» παραμένει ανοιχτή η προσπάθεια για τον Γκάρι Ροντρίγκες που ήταν από καιρό ο βασικός στόχος, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με διάφορους άλλους παίκτες που έχουν εντοπιστεί ως πιθανοί στόχοι, όπως ο Μπουφάλ της Σουθάμπτον, ο Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα και ο Ράντονιτς της Μαρσέιγ.

Για τον Ταμάρι του ΑΠΟΕΛ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα περί έτοιμης συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι μια περίπτωση που δεν έχει να κάνει με τη βασική επιδίωξη της ομάδας για εξτρέμ που θα πάρει αμέσως φανέλα και θα μπει στην ενδεκάδα.

Από ώρα σε ώρα αναμένονται καθοριστικές και τελικές εξελίξεις.