Τι «παίζει» με Ολυμπιακό και Ράντονιτς

Ο Νεμάνια Ράντονιτς έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά τον θέλει και η Σαμπντόρια και κάνει δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του στην Μαρσέιγ ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Τι «παίζει» με Ολυμπιακό και Ράντονιτς

Συζητήσεις με τον Ολυμπιακό θα έχει ο ατζέντης του Νεμάνια Ράντονιτς με αφορμή την επίσκεψή του στην Αθήνα για το μέλλον του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που ανήκει ήδη στους Πειραιώτες, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει αποφασίσει οριστικά να δώσει τη συγκατάθεσή του για να φύγει ο διεθνής Σέρβος εξτρέμ από την Μαρσέιγ στην οποία ανήκει.

Η καλή εμφάνιση (με ασίστ στο τέλος) που έκανε εναντίον της Μετς ο Ράντονιτς στο πρόσφατο παιχνίδι της Μαρσέιγ για το γαλλικό πρωτάθλημα, έφερε δηλώσεις από τον Πορτογάλο τεχνικό που εκθείαζαν το ταλέντο του ποδοσφαιριστή. Παρόλο που ο ίδιος ο Βίλας Μπόας έχει ενημερώσει τον Σέρβο, όπως και τον Κώστα Μήτρογλου, ότι δεν τους έχει στα πλάνα του για τη συνέχεια της σεζόν.

Την ίδια ώρα στην Ιταλία υπάρχουν ρεπορτάζ για έντονο ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για τον Ράντονιτς, με την ιταλική ομάδα να ψάχνει επιθετική ενίσχυση έπειτα από το κακό ξεκίνημά της στη Serie A.

Ο ατζέντης του Ράντονιτς έχει προτείνει τον 24χρονο άσο στον Ολυμπιακό που εξετάζει και αυτή την περίπτωση για τα άκρα της επίθεσης, με περίπτωση δανεισμού με οψιόν ή κανονικής μεταγραφής να είναι στο προσκήνιο.

Στην Γαλλία, πάντως, αργά το βράδυ της Δευτέρας (28/9) ανέφεραν ότι δεν είναι καθόλου απίθανο ο Βίλας Μπόας να κρατήσει τελικά τον Ράντονιτς. Κι ότι «τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου που τελειώνουν οι μεταγραφές»