«Αφήνει Γκάρι Ροντρίγκες για Ελ Γκαζί ο Ολυμπιακός»

Τι υποστηρίζουν στην Τουρκία σχετικά με τον Ροντρίγκες και την αλλαγή πλεύσης του Ολυμπιακού προς τον Ολλανδό Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα.

«Αφήνει Γκάρι Ροντρίγκες για Ελ Γκαζί ο Ολυμπιακός»

Για οριστικό «ναυάγιο» στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες κάνουν λόγο στην Τουρκία, παρόλο που οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα εξτρέμ για την ελληνική ομάδα αναμένονται μετά τον αγώνα με την Ομόνοια.

«Ο Μέντες πάει τον Ελ Γκαζί στον Ολυμπιακό» (vid)

Στη γειτονική χώρα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ότι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δέχεται πιέσεις από την Αλ Ιτιχάντ να μείνει στην Φενερμπαχτσέ και να μην αλλάξει κάτι σχετικά με το δανεισμό του, αλλιώς οι Άραβες τον καλούν να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει.

Ο Ροντρίγκες θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και αυτό ίσως φέρει πάλι ανατροπές στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, αλλά οι Τούρκοι εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός έχει εγκαταλείψει την υπόθεση και κινείται για να κλείσει με δανεισμό από την Άστον Βίλα τον 25χρονο Ολλανδό Ανουάρ Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα. Κάτι που έχει γίνει γνωστό από την Κυριακή (27/9).

Για το θέμα του εξτρέμ που πάει να πάρει ο Ολυμπιακός οι εξελίξεις και οι επαφές δεν αποκλείεται να τραβήξουν έως την τελευταία ώρα της μεταγραφικής περιόδου. Κι ο Ελ Γκαζί είναι αυτή τη στιγμή πολύ ψηλά, αλλά όχι ο μόνος. Και μπορεί να μην έχει βγει από τις λίστες των διαπραγματεύσεων και ο Γκάρι...