Όλυμπιακός: Ο Τιάγκο Σίλβα, ο Καφού και ο Ριμπέιρο

Διαδοχικά ρεπορτάζ στην Αγγλία για τις περιπτώσεις παικτών που ετοιμάζονται να αλλάξουν φανέλα Ολυμπιακού και Νότιγχαμ. 

Όλυμπιακός: Ο Τιάγκο Σίλβα, ο Καφού και ο Ριμπέιρο

Όλα είναι έτοιμα, σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ στην Αγγλία, ώστε να γίνει η ανταλλαγή Καφού και Τιάγκο Σίλβα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ, κάτι που έχει ήδη συμφωνηθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τον επαναληπτικό που έχει να δώσει η ελληνική ομάδα στην Κύπρο εναντίον της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από πλευράς Άγγλων που ασχολούνται με τη Νότιγχαμ, παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πάει στον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ και ο Γιούρι Ριμπέιρο, από τη στιγμή που έχουν υπάρξει δυσκολίες για την απόκτηση του Ματέους Ρέις από την Ρίο Άβε. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και εξακολουθεί να γίνεται προσπάθεια για τον Βραζιλιάνο της Ρίο Άβε, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι της για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Με την προσπάθεια της Ρίο Άβε να τον έχει στον αγώνα για τα play off του Europa League με την Μίλαν, αλλά τον Ολυμπιακό να πιέζει για να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Για τον Καφού οι Άγγλοι έχουν αρχίσει ήδη να σκιαγραφούν με δημοσιεύματα το αγωνιστικό προφίλ του, ενώ τονίζεται ότι για την παραχώρηση του Τιάγκο Σίλβα που παίζει στις θέσεις «8» και «10» και είχε πέρυσι 47 συμμετοχές με την Φόρεστ, η αγγλική ομάδα θα πάρει και χρήματα πέραν της απόκτησης του Καφού.