Μπουφάλ - Γκάρι - Ενκουντού - Μπρούμα - Ράντονιτς - Κογιάδο: «Παρέλαση» ονομάτων για τον Ολυμπιακό

Από... κόσκινο περνούν τον Ράντονιτς στον Ρέντη, δεν έχουν απορριφθεί οι Ενκουντού - Μπρούμα, «σπρώχνουν» Κογιάδο στον Ολυμπιακό οι «μπλαουγκράνα».

Μπουφάλ - Γκάρι - Ενκουντού - Μπρούμα - Ράντονιτς - Κογιάδο: «Παρέλαση» ονομάτων για τον Ολυμπιακό

Αρέσει στον Μαρτίνς ο Ράντονιτς, που του έδειξε επισήμως την έξοδο η Μαρσέιγ. Στο θέμα του εξτρέμ μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να προκύψει ανατροπή. Το γεγονός ότι φεύγει από τη Μασσαλία έχει να κάνει με τον Βίλας-Μπόας, ο οποίος ψάχνει έναν διαφορετικού τύπου εξτρέμ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι «ερυθρόλευκοι» αν αποφασίσουν να τον φέρουν, τότε θα τον φέρουν άμεσα.

Επιπλέον στην επικαιρότητα διατηρούνται τα ονόματα των Ενκουντού και Μπρούμα, μολονότι δεν είναι πλέον στις βασικές επιλογές και έχουν μείνει αισθητά πίσω από τους Μπουφάλ και Γκάρι Ροντρίγκες. Και οι δύο πάντως εξακολουθούν να παρακολουθούνται, εξακολουθούν να είναι στη λίστα και όσο παραμένουν σε Μπεσίκτας (Ενκουντού) και Αϊντχόφεν (Μπρούμα), δίχως δηλαδή να βρουν άλλη ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους, άλλο τόσο τα ονόματά τους θα παίζουν για τον Ολυμπιακό.

Από το βράδυ του Σαββάτου είχε κυκλοφορήσει το όνομα του Άλεξ Κογιάδο σε ρεπορτάζ του εξωτερικού ότι μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στην Μπαρτσελόνα και οι «μπλαουγκράνα» την έχουν απορρίψει. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ο Κογιάδο μπορεί να αποτελέσει τον αντι-Ποντένσε...

Για αναλυτικό ρεπορτάζ αποκτήστε εύκολα πρόσβαση και διαβάστε την εφημερίδα από τον υπολογιστή σας.