Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι υπερασπίστηκε τον Σουάρες - «Σε αυτό το σημείο τίποτα δεν με εκπλήσσει»

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε τον Λουίς Σουάρες από τη Μπαρτσελόνα, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για έξι χρόνια (2014-2020) - Ο Αργεντινός σούπερ-σταρ πέταξε... καρφιά για τη διοίκηση της ομάδας. 

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι υπερασπίστηκε τον Σουάρες - «Σε αυτό το σημείο τίποτα δεν με εκπλήσσει»

Ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εξέφρασε την ενόχληση του για το γεγονός. Υπήρξε συμπαίκτης και φίλος μαζί του για έξι χρόνια (2014-2020) στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Είχα ήδη την ιδέα, αλλά σήμερα μπήκα στο αποδυτήριο και η κάρτα πραγματικά έπεσε. Πόσο δύσκολο θα είναι να μην συνεχίζω να μοιράζομαι κάθε μέρα μου μαζί σου, τόσο στα γήπεδα όσο και εκτός. Θα μας λείψεις τόσο πολύ. Ήταν πολλά χρόνια, πολλά ζευγάρια, γεύματα, δείπνα ... Πολλά πράγματα που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, κάθε μέρα μαζί.

Θα είναι περίεργο να σε βλέπω με άλλη φανέλα και πολύ περισσότερο να σε βλέπεις εσύ. Άξιζες να φύγεις για αυτό που είσαι: ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, επιτυγχάνοντας σημαντικά πράγματα τόσο ως ομάδα όσο και ξεχωριστά. Και να μην σε διώξουν όπως έκαναν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο τίποτα δεν με εκπλήσσει.

Σου εύχομαι ό, τι καλύτερο σε αυτή τη νέα πρόκληση. Σε αγαπώ πολύ, σε αγαπώ πάρα πολύ. Τα λέμε σύντομα φίλε».