Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Ρέις

Ο Ματέους Ρέις δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρίο Άβε για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Τοντέλα και όλα δείχνουν εξελίξεις με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Ρέις

Η μεταγραφή του αριστερού μπακ είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, διότι καλείται να βρει ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκα. Μετά την απώλεια του Ζαϊντού ο Πέδρο Μαρτίνς έχει υποδείξει ως βασικό μεταγραφικό στόχο γι' αυτή τη θέση τον Ματέους Ρέις.

Για τον 50χρονο κόουτς αυτός είναι ο παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητεί και θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Τσιμίκα που έφυγε για τη Λίβερπουλ. Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Ρίο Άβε είναι σκληρές και ήδη διαρκούν αρκετές ημέρες.

Στον Πειραιά έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή από τη Ρίο Άβε, η οποία αντιστέκεται ακόμα. Βέβαια τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους. Ο προπονητής της Ρίο Άβε, Μάριο Σίλβα ανακοίνωσε πριν λίγο την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής με την Τοντέλα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το όνομα του Ματέους Ρέις δεν βρίσκεται ανάμεσα στα άλλα 21, αφού ο τεχνικός της ομάδας του τον άφησε εκτός. Η Ρίο Άβε είχε κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον παίκτη να παίξει στον αγώνα του Europa League με τη Μπάνια Λούκα. Είχε βγάλει όλο το ματς τότε ο Ρέις και η απόφαση του προπονητή του δείχνει πως έρχονται εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, αφού ουσιαστικά ο παίκτης τα έχει βρει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.