Δυσκολεύει συνεχώς του Μπουφάλ για τον Ολυμπιακό

Αρκετά είναι τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να κάνει δικό του τον Μπουφάλ. Τι γίνεται πραγματικά με τον Μαροκινό εξτρέμ.

Δυσκολεύει συνεχώς του Μπουφάλ για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει εξτρέμ από το πάνω ράφι και έχει δείξει τις προθέσεις του με τις πόρτες που έχει χτυπήσει όλο αυτό το διάστημα. Οι Πειραιώτες έχουν βάλει στο… μάτι τον Σοφιάν Μπουφάλ της Σαουθάμπτον. Ένας ποδοσφαιριστής που κόστισε στους "Αγίους" 18 εκατ. ευρώ, αλλά το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει πρόθεση από καμία πλευρά να ανανεωθεί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πράγματι έχουν ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή και πράγματι έχουν έρθει σε επαφή και με τη Σαουθάμπτον. Έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του Μπουφάλ, ο οποίος αρχικά δεν φάνηκε να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας να συνεχίσει την καριέρα του.

Πριν λίγη ώρα ο Άγγλος δημοσιογράφος, Νταν Σέλντον, ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σαουθάμπτον έγραψε στο twitter πως ο Μπουφάλ ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Επικαλέστηκε μάλιστα πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Έχουμε αναφέρει τις τελευταίες ημέρες πως ο Μπουφάλ ναι μεν ήταν και είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τα άκρα, αλλά πλέον οι δυσκολίες είναι πολλές. Από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής αυτής της αξίας είναι υπό παραχώρηση είναι λογικό να ασχοληθούν μαζί του κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στο… κόλπο έχουν μπει αρκετοί σύλλογοι με αποτέλεσμα και η Σαουθάμπτον να έχει ανεβάσει την τιμή της και το παίκτης να το σκέφτεται διαφορετικά. Από τη στιγμή που βλέπει πως υπάρχει η προοπτική να παίξει σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι λογικό να το σκέφτεται διαφορετικά.