«Επίθεση» Βράνιες σε Έλληνες δημοσιογράφους...

Τέλος στα όποια σενάρια επιστροφής του στην ΑΕΚ βάζει ο Όγκιεν Βράνιες, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην Άντερλεχτ, ενώ "επιτέθηκε" στους Έλληνες δημοσιογράφους.

«Επίθεση» Βράνιες σε Έλληνες δημοσιογράφους...

Συνέντευξη στη Βοσνία παραχώρησε ο Όγκνιεν Βράνιες και τοποθετήθηκε γύρω από τα σενάρια για το μέλλον του. Ο Βόσνιος αμυντικός τα έβαλε με τους Έλληνες δημοσιογράφους που όπως είπε δημιούργησαν από μόνοι τους τις φήμες επιστροφής τους στην ΑΕΚ ενώ εκείνος δηλώνει αφοσιωμένος στην Άντερλεχτ.

Για τα όσα ακούστηκαν όλο το καλοκαίρι για το μέλλον του είπε: «Είναι απίστευτο. Όλες οι φήμες προέρχονται από Έλληνες δημοσιογράφους, που έγραφαν ότι δεν με υπολογίζει η Άντερλεχτ. Κανένας στην Άντερλεχτ δεν μου είπε ότι πρέπει να φύγω. Στην Ελλάδα βέβαια τα ΜΜΕ ήταν σίγουρα. Εξαιτίας των πρωτοσέλιδων, δεν μπορούσα να ηρεμήσω για επτά μήνες».

Για τον χαρακτήρα του: «Έχω αλλάξει, έχω ηρεμήσει, αλλά θα μιλήσω μόνο για ποδόσφαιρο και όχι για προσωπικά ζητήματα. Ωστόσο θα πω ότι κάποια πράγματα που έχουν γραφτεί δεν είναι αλήθεια. Όμως δεν είναι δουλειά μου πείσω τον κόσμο τι είναι αλήθεια και τι ψέματα».

Για την Άντερλεχτ: «Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα μείνω στην Άντερλεχτ αυτή τη σεζόν. Έχω τις ικανότητες να παίξω σε αυτή την ομάδα και έχω βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Έχω εμπειρία και δίνω συμβουλές στους νεότερους, τους λέω να μην κάνουν ανοησίες. Είμαι ηγέτης στα αποδυτήρια».

Για τον Κομπανί: «Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Ίσως γιατί παίζουμε στην ίδια θέση. Τα λόγια που είπε για μένα με έχουν ανεβάσει και θέλω να ανταποδώσω. Θα έπεφτα και στη φωτιά γι’ αυτόν».

Για το αν θα κάνει τατουάζ Άντερλεχτ όπως με την ΑΕΚ: «Ίσως, αν ζήσω ποτέ την ίδια αγάπη που έζησα στην ΑΕΚ».